Gyenis András

Vendégelőadó

Az egyik legnagyobb kihívás ma jó előadót találni egy rendezvényre.

A kihívás abban rejlik, hogy az információ az Ön csapata részére tartalmas, időszerű és aktuális legyen. Olyan előadás legyen, amely az Ön résztvevőinek odavágó, alkalmazható ötleteket adjon. Hasznosíthatósága mellett eredményezzen fejlődést az életükben, és mégis térjen el az eddig hallottaktól.

Más előadóktól különbözve, András a témáival kihívja az emberek gondolkozását és cselekvési szokásait. Szembe mer menni a szokványos tanításokkal, amivel gyorsan megragadja és leköti a hallgatók figyelmét. Szórakoztató stílusával és humorával könnyen eléri, hogy az emberek azonosulni tudjanak a koncepciókkal és befogadóak legyenek.

Témák, amikre szakosodott:

  1. Hogyan tudjuk kategorizálni a kapcsolatainkat. Milyen határokat kell felállítanunk és azokat hogyan kell megvédenünk.
  2. Az értékesítésben rejlő maximális lehetőségeket hogyan aknázzuk ki. Az értékesítés folyamatának kontrollálása könnyedén és kellemesen. Bevételnövelő kifogáskezelés, ellenvetések kezelése az ügyféllel közösen, feltűnésmentesen.
  3. A képzés kifejleszti a munkatársakban a lojalitást, a csapatszellemet, a bizalmat és a becsületet. Olyan munkahelyi légkört hozunk létre ahová boldogan és vidáman járnak be dolgozni, ahol minden egyén a teljesítő hírnév megszerzésére és megtartására törekszik.

Megtanuljuk, mit jelent a személyes felelősségvállalás oly módon, hogy a munkánkat és munkahelyünket ne a megkapott fizetés árán, hanem a valódi értékén kezeljük.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.