Gyenis András

Titanilla Eideh – Senior HR Consultant, Business Partner

András személye érdekes, előadásmódja relevánsan eltér a szokásos trénerek által használt technikáktól, s éppen ezért többször voltam képzésén.

Hogy miben más András ?

Érezni stílusából a nyugat szellemét, a pozitív kisugárzást, de neki sikerül ötvözni , s átültetni a magyar kultúrába a szemléletet.Szórakoztató, gyakorlatias,s lényegre törő tréner.Minden prezentációjából lehet meríteni valami újat,mert soha nem nem ismétli magát.

Titanilla Eideh - Senior HR Consultant,Business Partner - ITL Group Kft.

Kovács Éva – ügyvezető

Kedves András!

Biztosra mentem, amikor jelentkeztem a Prezentációs tréningedre, hiszen a Kapcsolatok újratöltve képzéseden és a BRV előadásodon olyan élményt nyújtott az alapértékeket kihangsúlyozó szuggesztív előadásod, hogy nem merült fel a legkisebb kétség sem bennem afelől, hogy egy újabb mesteri programban lesz részem.

Így is történt. Legfőképpen a prezentáció elemeire, felépítésére voltam kíváncsi, és arra, hogyan lehet a leghatékonyabban eljuttatni a hallgatókhoz az üzenetet. Választ is kaptam minden kérdésemre, még a kimondatlanokra is.

Amit leginkább kiemelnék, az a te rendkívüli tapasztalatot tükröző személyiséged, valamint a tudás átadására érzett elhivatottságod és tehetséged. Hiszen sokan sokfélét megtanulhatnak könyvekből, arra is többen képesek, hogy közönség előtt prezentálják azt. De kevesen alkalmasak mindezt úgy kivitelezni, hogy a hallgatóság zsigeri szinten, ott helyben elsajátítsa a hallottakat. Erre csak a legprofibbak képesek.

Gratulálok és köszönöm.

Kovács Éva - ügyvezető - Lux Humana Kft.

Sándor András – kérdezés-specialista

Sándor András – kérdezés-specialista

Egyetlen olyan tréner van az országban, akinek valóban iszom a szavait, a szövegfordulatait. Nem csak iszom, de használom is azokat. Ő pedig hagyja, mert jószívű és – sok pályatársával ellentétben – pontosan tudja, mit jelentenek a gesztusok, amelyek a szívességbankban később 'megfialnak'. Gyenis András zseniális fazon. Az, hogy felkészült, precíz és valóban minden témában otthon van, alap. Többször kipróbáltuk, nem tudtam neki olyan témát adni, amiről ne tudott volna azonnal legalább negyedórás spontán prezentációt tartani. Nem csak trénerként, műsorvezetőként vagy előadóként zseni, hanem ötletemberként is ötcsillagos. És, ha még mindez nem lenne elég, a felépítés királya, akinek kommunikációs csomagolástechnikájáért minimum doktori cím járna.

A fenti sorok pedig nem csak a weboldalon mutatnak jól, hanem még igazak is. Az utolsó mondatig.

Molnár András – Business Development Manager

Molnár András – Business Development Manager

András kiváló előadó és tréner. Azon kevesek közé tartozik, akik képesek úgy átadni tudásukat, hogy élvezhető legyen a tanulás minden pillanata. A tréningjein érezhető, hogy nem csak elméleteket tanít, hanem valódi tapasztalatokat gyakorlatiasan és hihetetlen testreszabottsággal ad át. Elképesztő rutinnal rendelkezik a kommunikáció és az értékteremtés területén, amit csak a terepen lehet megszerezni. A gyakorlatból hozott példákon keresztül demonstrálja, hogy mély összefüggések vannak az értékesítési szituációkban, amelyek megértésével és alkalmazásával megteremthető a VALÓDI ügyfélközpontúság. 19 éve foglalkozom étékesítéssel és tréningek tartásával, de bátran kijelenthetem, hogy ritkán párosul a gyakorlati rutin ilyen magas előadói képességekkel amivel valóban hatni lehet az emberekre. Őszintén ajánlom azon személyeknek, akik az értékesítést és a kommunikációt a legmagasabb szinteken szeretnék művelni.

Keszler Emmi – Bau-Haus

Kedves András!

Azóta is csak állandóan tüzet oltunk, és nem jutunk hozzá, hogy elmondjuk, leírjuk, hogy mindenkinek milyen sokat jelentett az első értékesítési tréningünk.

Persze mindenkinek más szempontból adott fogódzkodót a jövőre, és rettenetesen örülök, hogy ilyen szerencsénk volt, hogy nem egy divatos „menedzsertechnikát" kaptunk telibe különböző trükkökkel. Az emberi oldal úgyis nálunk meghatározó életben, üzletben egyaránt, ezért volt érdekes az értékesítést erről az oldalról megközelíteni.

Varga István – BCC Hungary

Varga István – BCC Hungary

András azt tudja, amit csak kevesen ezen a földön – a helyzetbehozás és a felépítés mestere. Ördögi képesség ez, ami azzá tesz, ami lenni akarsz. Úgy pozícionál mások előtt, hogy utána egyszerű dolgod van. Képzései a tiszta és őszinte emberi kapcsolatokra épülnek, amelyek új dimenziót nyitnak az értékesítés területén. Zseniális előadó, és nem ismerek nála jobb ceremóniamestert. Ne lepődj meg, hogy az egyik legjobban fizetett tréner és házigazda Magyarországon. Ez nem véletlen. Sokszorosan megéri az árát, mert vérprofi. Mi csak Vele dolgozunk!

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.