Gyenis András

Munkahelyi lojalitást erősítő program

Mitől lesz valaki jó munkavállaló? Hogyan lehet olyan munkahelyi légkört teremteni, amiben az emberek együttműködnek, jól érzik magukat és ezáltal profitot termelnek a cégüknek? Hogyan lehet jó, értékteremtő kollégákból álló a csapat?

A fenti kérdésekre a válasz az emberek működésében keresendő. Ennek a tréningnek az a legnagyobb erőssége, hogy nemcsak feléleszti az emberekben az értékteremtés utáni vágyukat, de a gyakorlatban is mozgósítja azt értékteremtési képességként, és ezáltal magát a vállalati kultúrát alakítja át.

Hiszek abban, hogy teljesen mindegy, milyen tálentumokkal és képességekkel rendelkezünk, ha el tudjuk kötelezni magunkat amellett, hogy a munkánkat úgy végezzük, hogy harmóniát találunk benne és valódi értéket teremtsünk általa, akkor mindig igazságos lesz a csere. Az ilyen elkötelezett emberekre figyelnek fel a munkahelyeken, optimális esetben ezek az emberek kapnak magasabb pozíciót, és ezek az emberek képesek úgy területet váltani, hogy mindenhol megállják a helyüket.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.