Gyenis András

Vezetéselmélet

Mostanában az foglalkoztat legjobban, hogyan lehet eljutni egy szervezeten vagy egy életen belül az önmenedzselés azon fokára, amikor az ember elkezd vezetői identitást, vezetői tulajdonságokat felvenni, és hatást kezd gyakorolni a közvetlen környezetére.

Hogyan lehet kreatív módon kihívásokat támasztani? Hogyan lehet felelősséget adni az embereknek? Hogyan lehet inspirálóan motiválni őket? Hogyan lehet úgy csapatot építeni, ahol nem a vezető egyénisége határozza meg annak eredményességét, hanem minden tagja hozzá tud járulni a sikerhez? Egy jó vezető példaértékű élettel vezet. Ez az egyetlen dolog, ami valóban úgy tudja ösztönözni az embereket, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

Előadó

  • MűsorvezetőAz elmúlt években sok felkérésnek tettem eleget. Legyenek ezek kis csoportos tréningek (5-50 fő), a tömegek képzése (50-500 fő), vagy nagy létszámú (3500 fő) rendezvények lebonyolítása és a ceremóniamester szerepének betöltése.
  • VendégelőadóAz egyik legnagyobb kihívás ma jó előadót találni egy rendezvényre. A kihívás abban rejlik, hogy az információ az Ön csapata részére tartalmas, időszerű és aktuális legyen. Olyan előadás legyen, amely az Ön résztvevőinek odavágó, alkalmazható ötleteket adjon. Hasznosíthatósága mellett eredményezzen fejlődést az életükben, és mégis térjen el az eddig hallottaktól.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Gyors Ajánlatkérő

Mivel nagyon változóak a szükségek ezen a téren, szívesen felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetek egy órás ingyenes talalkozót. Így van lehetőségünk megismerni egymást és egy személyre szabott ajánlatot kialakítani közösen.

Név: * 
E-mail: * 
Telefonszám:  
Típus * 


Cégnév: * 
Fő: * 
Téma írány:  

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.