Gyenis András

Személyes coaching és tanácsadás/Mentoring

A mentoring során az egyénnel foglalkozunk. A célom, hogy személyes tanácsadásom mentén olyan mélységeket tapasztaljanak meg az ügyfeleim, amivel ráeszmélnek saját emberi működésükre. Miből fakadnak fenntartásaik? Bizonyos dolgokat miért nem tudnak még megugrani? Miért van az, hogy valakiben ellenséget látnak? Miért gyűlölik a konkurenciát? Miért félnek a kihívásoktól, azokat a kihívásokat miért nem tudják leküzdeni? Ha leküzdik, miért nem lelnek benne örömöt?

A személyes tanácsadás az a terület, ahol csodák tudnak történni, hiszen itt az egyént intenzív hatás éri. Amíg egy tréningen az ember még elbújhat maga elől, itt már kénytelen tükörbe nézni.

Előadó

  • MűsorvezetőAz elmúlt években sok felkérésnek tettem eleget. Legyenek ezek kis csoportos tréningek (5-50 fő), a tömegek képzése (50-500 fő), vagy nagy létszámú (3500 fő) rendezvények lebonyolítása és a ceremóniamester szerepének betöltése.
  • VendégelőadóAz egyik legnagyobb kihívás ma jó előadót találni egy rendezvényre. A kihívás abban rejlik, hogy az információ az Ön csapata részére tartalmas, időszerű és aktuális legyen. Olyan előadás legyen, amely az Ön résztvevőinek odavágó, alkalmazható ötleteket adjon. Hasznosíthatósága mellett eredményezzen fejlődést az életükben, és mégis térjen el az eddig hallottaktól.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Gyors Ajánlatkérő

Mivel nagyon változóak a szükségek ezen a téren, szívesen felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetek egy órás ingyenes talalkozót. Így van lehetőségünk megismerni egymást és egy személyre szabott ajánlatot kialakítani közösen.

Név: * 
E-mail: * 
Telefonszám:  
Típus * 


Cégnév: * 
Fő: * 
Téma írány:  

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.