Gyenis András

Munkahelyi lojalitást erősítő program

Mitől lesz valaki jó munkavállaló? Hogyan lehet olyan munkahelyi légkört teremteni, amiben az emberek együttműködnek, jól érzik magukat és ezáltal profitot termelnek a cégüknek? Hogyan lehet jó, értékteremtő kollégákból álló a csapat?

A fenti kérdésekre a válasz az emberek működésében keresendő. Ennek a tréningnek az a legnagyobb erőssége, hogy nemcsak feléleszti az emberekben az értékteremtés utáni vágyukat, de a gyakorlatban is mozgósítja azt értékteremtési képességként, és ezáltal magát a vállalati kultúrát alakítja át.

Hiszek abban, hogy teljesen mindegy, milyen tálentumokkal és képességekkel rendelkezünk, ha el tudjuk kötelezni magunkat amellett, hogy a munkánkat úgy végezzük, hogy harmóniát találunk benne és valódi értéket teremtsünk általa, akkor mindig igazságos lesz a csere. Az ilyen elkötelezett emberekre figyelnek fel a munkahelyeken, optimális esetben ezek az emberek kapnak magasabb pozíciót, és ezek az emberek képesek úgy területet váltani, hogy mindenhol megállják a helyüket.

Előadó

  • MűsorvezetőAz elmúlt években sok felkérésnek tettem eleget. Legyenek ezek kis csoportos tréningek (5-50 fő), a tömegek képzése (50-500 fő), vagy nagy létszámú (3500 fő) rendezvények lebonyolítása és a ceremóniamester szerepének betöltése.
  • VendégelőadóAz egyik legnagyobb kihívás ma jó előadót találni egy rendezvényre. A kihívás abban rejlik, hogy az információ az Ön csapata részére tartalmas, időszerű és aktuális legyen. Olyan előadás legyen, amely az Ön résztvevőinek odavágó, alkalmazható ötleteket adjon. Hasznosíthatósága mellett eredményezzen fejlődést az életükben, és mégis térjen el az eddig hallottaktól.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Gyors Ajánlatkérő

Mivel nagyon változóak a szükségek ezen a téren, szívesen felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetek egy órás ingyenes talalkozót. Így van lehetőségünk megismerni egymást és egy személyre szabott ajánlatot kialakítani közösen.

Név: * 
E-mail: * 
Telefonszám:  
Típus * 


Cégnév: * 
Fő: * 
Téma írány:  

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.