Gyenis András

Értékesítési tréning

Mit érez az értékesítő értékesítés közben? Mit érez az ügyféljelölt? Mi zajlik a fejében, mit gondol, mi alapján dönt, és végül ki van-e békülve a döntéssel, amit hozott? A tréning, amit több mint 5000 tárgyalással és több mint 1 milliárd forint értékű eladott termékkel és szolgáltatással a hátam mögött állítottam össze, nemcsak a felszínre, a technikai fogásokra koncentrál, hanem az emberek működését világítja meg, ezáltal sokkal mélyebb megértéshez segítve a résztvevőket.

Az motivál, hogy eljuttassam az embereket arra a pontra, ahol szakítanak a profitéhségükkel, és hosszútávú célokban és értékteremtésben – értékesítésben – kezdenek el gondolkodni. Kiszámoltam: egy az emberi kapcsolatokat és az értékeket figyelembe vevő értékesítési stratégiával pontosan ugyanannyi ügyfelet, visszatérő vásárlót lehet találni, mintha csak drasztikusan eladni akarnánk – akkor nem érdemes inkább ezen az úton járni?

Előadó

  • MűsorvezetőAz elmúlt években sok felkérésnek tettem eleget. Legyenek ezek kis csoportos tréningek (5-50 fő), a tömegek képzése (50-500 fő), vagy nagy létszámú (3500 fő) rendezvények lebonyolítása és a ceremóniamester szerepének betöltése.
  • VendégelőadóAz egyik legnagyobb kihívás ma jó előadót találni egy rendezvényre. A kihívás abban rejlik, hogy az információ az Ön csapata részére tartalmas, időszerű és aktuális legyen. Olyan előadás legyen, amely az Ön résztvevőinek odavágó, alkalmazható ötleteket adjon. Hasznosíthatósága mellett eredményezzen fejlődést az életükben, és mégis térjen el az eddig hallottaktól.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Gyors Ajánlatkérő

Mivel nagyon változóak a szükségek ezen a téren, szívesen felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetek egy órás ingyenes talalkozót. Így van lehetőségünk megismerni egymást és egy személyre szabott ajánlatot kialakítani közösen.

Név: * 
E-mail: * 
Telefonszám:  
Típus * 


Cégnév: * 
Fő: * 
Téma írány:  

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.