Gyenis András

Olvasnivaló

Minden nap szánok időt arra, hogy olvassak, hogy tanuljak, hogy fejlesszem magamat. Sosem késő elkezdeni, és érdemes minden nap gyakorolni. Hogy mit ajánlok, kitől érdemes mindenképpen olvasnod? Rám a legnagyobb hatással hat szerző volt. John C. Maxwell zseniálisan beszél a vezetésről, A vezetés öt szintje alapmű, de érdemes elolvasni más munkáit is, nem feltétlenül kell rögtön a vezetéssel kezdeni.

Semmiképpen nem hagynám ki Stephen R. Covey könyvét A kiemelkedően sikeres emberek hét szokása – Az önfejlesztés kézikönyve című munkát, ahogy Dale Carnegie és két alapműve, a Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket – Sikerkalauz 1. és a Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni – Sikerkalauz 2. is megkerülhetetlenek. Nagy szeretettel ajánlom szintén Denis Waitley könyvét, A kiválóság tíz titkát. Tanulásra és fejlődésre talán Robert Kyosaki ösztönöz a legjobban.

Ízlés kérdése, hogy valakit a pénzügyi intelligencia vagy a személyiségfejlesztés érdekel jobban, így nem csak a Cashflow négyszöget javaslom forgatni. Joyce Meyert is érdemes olvasni, nagyon sok jó könyve van, és már magyarul is elérhető. Én személy szerint mostanában a legtöbbet a Bibliát olvasom, és ki merem jelenteni, hogy az összes sikerkönyv a biblikus igazságokból születik.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.